Brigitte Keller

La 53 de ani, am vrut să par mai tânără decât fiica mea. Și am găsit o modalitate de a lupta împotriva îmbătrânirii pielii.

Orice femeie poate arăta cu 20 de ani mai tânără fără botox, fără proceduri și intervenții chirurgicale scumpe.

Briggite Keller: вRenumitul dermatolog de nivel mondial, profesor la Institutul Național de Estetică (Germania), cosmetolog al vedetelor show-bizului.

B riggite Keller: «Este timpul să spunem adevărul: COSMETICA ÎMBĂTRANEȘTE PIELEA! Da, poate da un efect vizual, dar datorită coloranților metalici și fini, orice astfel de produse vă distrug colagenul natural. Deschideți un manual de biologie și aflați că pielea este un organ la fel de complex în corpul nostru ca ficatul, rinichii sau inima.

Acum imaginați-vă că dezvoltați o tuse cronică din cauza problemelor pulmonare. Ce alegi: să suferi de disconfort toată viața sau să urmezi un curs terapeutic care să scape de această problemă? Ar fi o prostie să alegem prima opțiune, dar exact asta facem cu achiziționarea produselor cosmetice: în loc să ajutăm pielea să-și recapete tinerețea naturală, încercăm să ascundem artificial imperfecțiunile.

Din fericire, cosmetologia modernă are o soluție. Și a devenit atât de simplu și accesibil încât este greu de crezut. La congresul de vară despre medicina estetică, a fost prezentată ELLESSE CREAM – primele produse cosmetice anti-îmbătrânire pe bază de celule stem de mere verzi îmbogățite. Această formulă unică hrănește țesutul subcutanat cu exact nutrienții necesari pentru a crea noi fibre elastice, de colagen și musculare netede.

Imaginați-vă doar că mâine puteți arăta cu 15 ani mai tânăr. Și nu va fi doar un truc cosmetic, ci o procedură SPA completă, benefică pentru pielea ta».

CE ESTE CREMA ELLESSE

E ste o cremă naturală pe bază de celule stem de mere verzi îmbogățite. Este un remediu natural pentru hrănirea instantanee a grăsimii subcutanate, care este responsabilă pentru întinerirea straturilor superioare ale pielii. Datorită prezenței fosfolipidelor naturale în formulă, compoziția produsului este perfect absorbită rapid și protejează epiderma de efectele razelor ultraviolete. Potrivit pentru toate tipurile de piele, indiferent de vârstă.

FACT INTERESANT: O CARACTERISTICĂ UNICĂ A ELLESSE CREAM ESTE CĂ, CU CÂT EȘTI MAI ÎN VÂRSTĂ, CU ATÂT EFECTUL POATE FI MAI BUN SFAT EDITORIAL: PENTRU REZULTATE MAI BUNE, CREMA SE APLICĂ CEL MAI BINE CU MIȘCĂRI UȘOARE DE MASAJ

Pentru a vedea rezultatul
După ce ați luat ELLESSE CREAM, glisați spre stânga pe fotografie

Rezultatul administrării ELLESSE CREAM după 8 zile de utilizare

Fiecare celulă din pielea noastră este un organism viu care se poate răni. În fiecare zi, ele absorb nu numai substanțe utile, ci și dăunătoare, motiv pentru care își pierd puterea pentru auto-vindecare. Aceasta este ceea ce se numește îmbătrânirea cosmetică a pielii. ELLESSE CREAM oferă celulelor epiteliale exact nutrienții de care au nevoie pentru a-și îmbunătăți funcțiile de protecție. Deja după prima zi de utilizare, pielea devine proaspătă, iar tonul său este complet restabilit într-un singur curs de utilizare (de la 2 la 4 săptămâni).

CUM FUNCTIONEAZA?

G ândește-te singur: când unghiile ni se rup, luăm calciu pentru a le întări. Și când simțim lipsa de energie, mâncăm mai multe fructe cu vitamina C. Dar ce facem când pielea noastră îmbătrânește și are nevoie de sprijin O expunem la un atac chimic! Dar natura este aranjată într-un mod complet diferit - este suficient să oferi organismului microelementele necesare, deoarece se poate recupera. Aceasta este singura modalitate de a restabili tinerețea pielii fără a afecta sănătatea.

C elulele stem de mere sunt folosite de mult timp în cosmetologie, deoarece au un efect anti-îmbătrânire potențial puternic. De fapt, acesta este un cocktail de vitamine și minerale gata preparat pentru pielea umană. Problema este că chiar și în laborator a fost imposibilă separarea celulelor stem ale mărului de acidul hidroxi succinic, ceea ce a redus eficacitatea cremei de piele.

D ar anul trecut, profesorul Brigitte Keller de la Institutul Național de Estetică (Germania) a reușit să găsească o modalitate de a obține cele mai pure celule stem ale mărului. Ea a adăugat coenzima naturală Q10 substanței, care nu numai că neutralizează acidul, dar are și un bine cunoscut efect anti-îmbătrânire. Și această descoperire a constituit baza pentru crearea ELLESSE CREAM – singura cremă anti-îmbătrânire care acționează la nivel intercelular.

Pentru a vedea rezultatul DUPĂ ce ați luat ELLESSE CREAM, glisați spre stânga pe fotografie.

Rezultatul administrării ELLESSE CREAM după 12 zile de utilizare

Brigitte Keller a dezvoltat o formulă unică de extracte din plante care a devenit cea mai puternică descoperire cosmetică din ultimii ani. Dar cea mai bună parte este că crema anti-îmbătrânire este deja disponibilă pe piață.

ELLESSE CREAM – ESTE O COSMETOLOGIE, NU DOAR UN PRODUS COSMETIC. ADICĂ NU ASCUNDE IMPERFECȚIUNILE, CI READUCE PIELEA LA ELASTICITATEA ȘI PROSPEȚIMEA SA NATURALĂ LA NIVEL BIOLOGIC.

PRINCIPIUL DE FUNCȚIONARE ȘI EFECTUL CERERII

P e lângă celulele stem de mere verzi ELLESSE CREAM conține încă opt extracte de plante care cresc procesul de întinerire cu 30%. Acest produs accelerează metabolismul local și stimulează regenerarea țesuturilor, datorită căreia chiar imită ridurile de vârstă dispar rapid.

ELLESSE CREAM stimulează procesele de regenerare naturală și obține rezultate uimitoare:

  • Redă elasticitatea pielii.
  • Netezeste chiar ridurile profunde.
  • Îndepărtează vânătăile și edemul fiziologic.
  • Restabilește nivelurile de colagen.
  • Normalizează pH-ul și uleiul pielii.
  • Îndepărtează vergeturile și strânge cicatricile.
  • Ajută la eliminarea punctelor negre și multe altele.

Pentru a vedea rezultatul DUPĂ ce ați luat ELLESSE CREAM, glisați spre stânga pe fotografie.

Rezultatul administrării ELLESSE CREAM după 20 de zile de utilizare

PRINCIPIUL DE FUNCȚIONARE ȘI EFECTUL CERERII

Coloranți chimici nocivi în produsele cosmetice ale unui brand renumit

Potrivit studiului, multe femei folosesc produse cosmetice de la mărcile Garnier, L'Oreal, Lernava și Nature Siberica. Dar când veți afla adevărul despre ei atunci aruncați totul la gunoi! După cum sa dovedit, compoziția acestor fonduri include coloranți chimici dispersați (CI 42090, CI 19140 și altele). Sunt interzise în majoritatea țărilor lumii deoarece distrug colagenul natural.

Problema este că refacerea producției naturale de colagen nu este profitabilă pentru afaceri! La urma urmei, este mai bine să vindeți produse cosmetice care au un efect temporar, astfel încât să candidați la un nou pachet de mijloace „miraculoase” care de fapt ne distruge pielea.

Dar ELLESSE CREAM – este un produs cosmetic 100% natural care acționează la nivel intercelular. Pur și simplu, vă vindecă pielea, mai degrabă decât să lupte împotriva simptomelor îmbătrânirii. Datorită acestui fapt, într-un singur curs de aplicare, puteți arăta mai tânăr cu 10-15 ani, precum și scăpa de problemele pielii, cum ar fi atrofia, pigmentarea, carcinomul bazocelular și melanomul. Rezultatul este garantat după prima doză:

Rezultatul administrării ELLESSE CREAM după 19 zile de utilizare.

Rezultatul administrării ELLESSE CREAM după 23 de zile de utilizare

ELLESSE CREAM – agent bioactiv aprobat de Federația Internațională a Cosmetologilor (IFC) și certificat în categoria „Remedii naturale pentru întinerirea țesuturilor

DE CE ELLESSE CREAM NU ESTE DE VÂNZARE ÎN MAGAZINELE REGULARE?

După eliberarea acestei creme, a avut mulți „concurenți”. Dar formula este brevetată, deci acest produs nu are analogi demni și nu va fi în anii următori. Dar, din cauza numărului uriaș de falsuri, producătorul a fost nevoit să retragă produse din toate magazinele și lanțurile de farmacii, cu excepția centrelor de înfrumusețare certificate.

Astăzi, oricine are Internet și poate comanda ELLESSE CREAM prin formularul oficial de cerere. În acest fel, veți obține nu numai 100% original, dar veți evita și marcajele magazinelor. Dar grăbește-te - datorită complexității producției, cantitatea de mărfuri este limitată.

Deschide cutia și câștigă o
reducere la prima comandă

FELICITĂRI!

FELICITĂRI! Sunteți printre norocoșii 2% care au câștigat aceeași reducere.
Dar grăbește-te, reducerea va fi dezactivată în:

Minute Secunde
Activați reducerea